Dit is de beste dierenwinkel in Kralingen

dierenwinkel kralingen

dierenwinkel kralingenToen ik hier kwam wonen, ben ik direct op zoek gegaan naar een dierenwinkel in Kralingen. Voorheen woonde ik namelijk een heel stuk verder weg, dus ik had geen idee waar ik dingen voor mijn honden moest kopen. Voorheen ging ik altijd naar tuincentrum, omdat ik een bepaald merk nodig heb. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat dit ook hier in de buurt werd verkocht. Daar ben ik toen een weekje na de verhuizing eens een kijkje gaan nemen. Tijdens dit bezoek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen en heb ik uiteindelijk zelfs ook nog een aantal snacks gekocht voor mijn puppy.

Goedkoper dan je denkt

Deze dierenwinkel in Kralingen kan ik iedereen aanraden. Wat voor huisdier je ook hebt, hier hebben ze namelijk voor iedereen wel iets. Ook is het zo dat doordat hun assortiment heel erg groot is, dat zij voor ieder budget wel iets hebben. Je kunt het eigenlijk zo gek maken als dat je zelf wilt. Toen ik daar was hadden ze ook hele goede aanbiedingen, dus dit is zeker de moeite waard om eens op te letten. Daardoor kun jij namelijk flink wat besparen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Neem hier snel eens een kijkje!