Een hartvormige katten urn, voor een liefdevolle herinnering!

Kiest u in het geval van het overlijden van uw geliefde kat voor een crematie dan kan het zoeken naar een mooie katten urn, die perfect past bij uw wensen vaak een, een lastig & emotioneel proces zijn. Wij begrijpen dat een kat meer is dan ‘alleen een huisdier’ en een hecht onderdeel is van uw gezin. Om u effectief te ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende urn lichten wij in een serie blogartikelen specifieke katten urn categorieen extra toe. Ditmaal vertellen wij u graag meer over de hartvormige katten urnen, voor een liefdevolle herinnering. Altijd een passende katten urn online bij UitvaartUniq.nl.

UitvaartuniQ

Een hartvormige urn, of een urn waar de vorm van een hart of de afbeelding van een hart in terugkomt staat voor een liefdevolle herinnering aan uw overleden kat. De band die u met uw kat deelde was waarschijnlijk heel hect en intens. Bij het afscheid is het selecteren van een passende tastbare herinnering vaak een belangrijke behoefte. Een tastbare herinnering die u een mooi plekje kunt geven. In het geval u de liefde voor uw kat als thema in de urn terug wilt laten komen, is de categorie hart urnen een hele mooie optie.

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment hart urnen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse materialen en kleuren, maar ook verschillende afmetingen en daarmee samenhangend ook inhoud varianten. Naast de mooie hartvormige urnen kunt u ook kiezen voor een traditionele urnvorm, met het hart als symbool afgebeeld. Er zijn diverse ‘duidelijk herkenbare’ katten urnen, veelal met de bekende pootjesafdruk(ken), maar er zijn ook veel hart urnen die niet direct gelinkt worden met het thema dieren / katten. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende hart urn.