Ik ben benieuwd of jullie al bekend zijn met deze honden trimsalon

Trimsalon Noordwijk

Trimsalon BrendineZoals jullie weten ben ik een echte dierenvriend. Ik hou er dan ook echt van om activiteiten met hun te doen. Naar de honden trimsalon gaan beschouw ik ook als een activiteit. Mijn honden gaan hier dan ook graag naar toe. Zij houden er dan ook echt van om verwend te worden. Zelf vindt ik dat ook erg fijn, omdat ik dan minder haren in mijn woonkamer heb. Vooral Max verhaard soms best veel. Met hem moet ik soms dan ook wat vaker naar de trimsalons gaan. Natuurlijk borstel ik mijn honden zelf ook geregeld, echter bij trimsalonnoordwijk.nl gebeurt dit natuurlijk beter.

Zo had ik laatst op advies van Brendine een tondeuse aangeschaft. Dit om mijn dieren nog beter te verzorgen.

Honden trimsalon

Brendine is de eigenaresse

Zoals ik net al zei is Max degene die het meest verhaard. Daarom adviseerde Brendine dat ik extra materiaal moest aanschaffen waardoor ik mijn hond nog beter kan verzorgen. Ik adviseer iedereen dan ook die woonachtig is in Noordwijk om eens naar deze honden trimsalon te gaan. Naast dat ze hier goed om gaan met de dieren kun je hier een goede service verwachten. Zij stellen de dieren hier dan ook echt op hun gemak. Dut vindt ik persoonlijk belangrijke als de prijs die ik ervoor moet betalen.

Trimsalon Noordwijk

De prijzen zijn hier voordelig

Natuurlijk speelt prijs wel een rol. Het uurtarief is hier 36 euro. Naar mijn mening behoorlijk goed. Zeker een aanrader dus deze firma! Heb je nog vragen of tips? Plaats dan een reactie onderaan dit blog.