Kippengaas voor het nieuwe hok

Kippengaas

Na een lange tijd twijfelen hebben mijn man en ik uiteindelijk besloten om nieuwe huisdieren te nemen. We gingen samen opzoek naar goed kippengaas want we waren van plan om zelf het hok te gaan bouwen in onze grote tuin. We hebben heel lang een hond gehad samen, helaas is die enige tijd geleden overleden. We wisten een lange tijd niet zeker of we weer een nieuw huisdier wouden aanschaffen. We vonden het veel werk om steeds binnen in het huis zo goed schoon te moeten maken. We kwamen daarom op het idee om hennen te nemen in de tuin. Op die manier hadden we toch dieren maar dan buiten, ideaal. Ik kom zelf van een boerderij dus het doet me helemaal aan vroeger denken.

Kippengaas

Ons eigen ontwerp

Mijn man houdt erg van klussen en dingen in elkaar knutselen, we besloten daarom om zelf kippengaas te halen voor onze hennen. Samen hebben we uren gezeten achter een vel papier om een hok uit te tekenen. Uiteindelijk hadden we een super mooi eigen ontwerp wat precies in onze grote tuin paste. Toen we eenmaal alle benodigdheden in huis hadden, gingen we samen direct aan de slag. We begonnen met de omheining en daarna met verhogingen en een klein vijvertje. We willen natuurlijk niet dat onze nieuwe huisdieren zich gaan vervelen in het hok. Toen het af was waren mijn man en ik heel erg blij met het eindresultaat. Ik raad zeker aan om zelf ook iets te ontwerpen en te bouwen.

Kippengaas