Max polo’s heeft polo’s die zijn aan te raden voor elke branche

Een polo laten bedrukken bij Max polo’s is echt een aanrader! Waarom ik dit achter laat op mijn blog dat eigenlijk alleen maar gaat over dieren? Is omdat ik met dieren werk in deze kleding die ik bij dit bedrijf besteld heb. Ik werk in een dierenkliniek en ik ben ook geregeld op locatie te vinden als er op een boerderij bijvoorbeeld een ziek dier is. Dan wil ik er natuurlijk wel professioneel en herkenbaar uit zien. Dat niet alleen, ook moet ik mij goed ik mijn kleding kunnen bewegen want omgaan met een dier vergt soms nog wel eens wat gekke houdingen. Ik mag dus niet worden belemmerd door mijn kleding. Toen ik op deze site ben geattendeerd ben ik eens gaan kijken. Wat mij zo aansprak is de service die hier wordt geboden. Ik ben met het logo en de naam van de kliniek een voorbeeld gaan bestellen en deze was direct door mij en mijn collega’s goedgekeurd.

 

Zowel ik als mijn collega’s zijn zeer tevreden over de bestelling

Ik heb een grote bestelling gedaan bij Max polo’s en iedereen is goed te spreken over de polo die zij dragen. Ook na een aantal wasbeurten blijft de kleur mooi en krimpen is niet aan de orde gelukkig. Voor zomer en winter polo’s kun je hier echt terecht en is het echt een aanrader om hier jouw bedrijfskleding te bestellen. Niet alleen als je werkt met dieren maar eigenlijk voor elke branche. Daarom vond ik echt dat deze tip niet op mijn blog mocht ontbreken.