Deze hondentrimsalon in Putten moet je echt eens heen

hondentrimsalon putten

hondentrimsalon puttenVorige maand ben ik voor het eerst bij deze hondentrimsalon in Putten geweest en daar ben ik ongelofelijk over te spreken. Het fijne is dat zij hier echt veel verstand hebben van de verschillende rassen die er zijn en hoe je daar mee om moet gaan. Het is natuurlijk een heel verschil of je een poedel moet knippen of een labrador. Zelf ga ik hier alleen naartoe om de ondervacht eruit te laten halen, want meer is er voor mijn hond niet nodig. Het fijne is dat de prijs daar ook op wordt aangepast, dus ik betaal niet zoveel als iemand die meer laat doen. Dit klinkt natuurlijk heel erg logisch, maar op sommige plekken betaal je naar het formaat van jouw viervoeter.

Heel erg fijn

Mocht jij deze hondentrimsalon in Putten nog niet kennen, dan raad ik het jou aan om een kijkje te nemen op hun website. Hier vind je heel veel informatie over hun werkwijze en de precieze kosten van alle behandelingen die jij hier kunt laten doen. Het fijne is dat jij hier ook als baasje meer dan welkom bent. Altijd word mij een drankje aangeboden en kan ik op mijn gemak even wachten tot het klaar is.