Had ik dit maar eerder geweten, Hondenvoer online bestellen

Van huis uit hadden we altijd honden over de vloer. Kan me echt niet indenken wat ik zonder deze trouwe viervoeters zal moeten doen. Nu ik dus op mezelf woon was het eerste wat ik heb gekocht een puppy. Boris is de naam, een zeer lieve hond van nu 3 jaar. Behalve dat Boris een stuk ouder is geworden, is hij ook flink groter geworden. Volgens de fokker zal Boris maar een kleine hond blijven, helaas is het tegenovergestelde waar. Hoewel Boris een vuilnisbakkenras is, zoals ze het noemen, is hij flink uit de kluiten gegroeid. Normaal had ik met 1 kg voer genoeg voor de hele maand, tegenwoordig eet hij dat binnen twee dagen op. Ik til me dan ook werkelijk een breuk als ik weer voer voor hem moet halen. Kan wel steeds een kleine zak meenemen, maar dan sta ik om de twee dagen weer in de winkel, en per slot is een kleinere zak ook stukken duurder. Per toeval kwam ik op de site van Hondenvoer online bestellen terecht, er ging een wereld voor me open. Op deze site kan je in slechts een paar klikken alles voor je trouwe viervoeter bestellen, en beter nog ze bezorgen het ook aan huis. Geen ergenis meer in de winkel als er weer eens niemand in de buurt is die de grote zakken voor mij in de kar kan leggen, om even later deze zakken in de auto te leggen. hond-in-etensbak-300x211

Ik bestel tegenwoordig alleen nog maar online.

Ik weet nu wel beter, ik bestel het voer en andere producten nu alleen maar via Hondenvoer online bestellen. Voor mij geen gesjouw meer met grote zware zakken. mp-voeders