Wanneer je begint aan een puppy hoort milbemax daar ook bij!

milbemax

Hoe leuk, het is eindelijk tijd om jouw lieve kleine puppy te verwelkomen in jouw huis. De aanschaf van een puppy lijkt in eerste instantie een groot feest, maar hier komt een hoop werk bij kijken. We moeten een behoorlijke hoeveelheid spullen aanschaffen voor we klaar zijn om het beestje te kunnen verzorgen. Wanneer je denkt aan de spulletjes die je nodig hebt kan dit gaan van een ontwormingstablet van milbemax tot een hondenriem. Maar waar begin je eigenlijk?

milbemax

De basisbenodigdheden die je in huis moet hebben voor de kleine pup arriveert

Basisbenodigdheden zijn voor mensen het belangrijkst om tot onze beschikking te hebben, en dat is voor huisdieren helemaal niet anders. Wanneer je een kleine puppy wil verwelkomen in jouw woning is het belangrijk om deze basisbenodigdheden in huis te hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan genoeg voer, dit kan bestaan uit brokken, maar ook uit vlees. Ook heb je een hondenmand nodig, waar de kleine vriend lekker tot rust kan komen. Maar een riem moet je zeker niet vergeten.

Welke medicijnen heeft een pup nodig?

Naast de basisbenodigdheden heeft een puppy nog veel meer spullen nodig. Medicatie kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. Wanneer je een jonge pup in huis neemt moet deze waarschijnlijk nog verschillende inentingen krijgen bij de dierenarts. Ook is het handig om te denken aan de ontwormingstabletten, maar ook anti-teken tabletten worden vaak gegeven. Op deze manier bescherm je jouw huisdier voor alle gevaren die de kleine pup kan tegenkomen. Je wil natuurlijk niet dat hem of haar iets overkomt.