Obenp.nl heeft mij geholpen

obenp.nl

Een aantal jaar geleden heb ik last gehad van boktor in mijn huis en toen heb ik de site obenp.nl bezocht om contact op te nemen met dit bedrijf. Ik had namelijk iemand nodig die dit probleem zo snel mogelijk kon oplossen voordat het hout te veel beschadigt zou zijn. Gelukkig kreeg ik al heel snel een antwoord op mijn mail die ik gestuurd had. In de mail die zij gestuurd hadden aan mij hadden zij geschreven dat zij eerst graag langs wilden komen om de situatie te onderzoeken. Zij gingen dan kijken hoe zij het beste de boktor konden bestrijden. Een aantal dagen later stond er een vriendelijke man voor de deur. Samen met hem liep ik naar boven en wees de plek aan waar ik het beestje ontdekt had. Twintig minuten later kwam hij de trap weer aflopen.

obenp.nl

Een snelle aanpak

De man van obenp.nl vertelde mij dat ik er zeker op tijd bij was en dat het bestrijden relatief eenvoudig was. Dat vond ik heel erg fijn om te horen, want ik was eerst bang dat het misschien te laat zou zijn. De medewerker zei dat hij het beestje zo ging bestrijden dat ook nooit meer terug zou kunnen komen. Een aantal dagen nadat de medewerker van het bedrijf langs geweest was om de boktor te bekijken, kwam hij terug. Deze keer ging hij aan de slag met allemaal verschillende middelen. Na die middag was het beestje helemaal verdwenen uit de balken. Wat heeft de medewerker dat snel gedaan!

obenp.nl