Een geschikte dierenfotograaf gezocht!

dierenfotograaf

Wij zijn druk opzoek naar een geschikte dierenfotograaf. Dit omdat ik maar al te graag onze katten op de foto wil zetten! Als vaste herinnering hopen wij dit dan in onze fotoalbum te plaatsen om hier over een aantal jaar op terug te kijken. Echter valt het nogal tegen met de hoeveelheid fotografen die ik op het internet had gevonden. De een hanteert namelijk hoge kosten om het uberhaupt te realiseren en de ander werkt niet in onze omgeving.

dierenfotograaf

Toch maar weer online gaan zoeken

Uiteindelijk heb ik er ditmaal weer voor gekozen om het online te gaan zoeken. Wat dat betreft kun je alles op het internet vinden, zolang je maar weet waar je moet zoeken toch? Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik deze keer terecht gekomen op de website van Catchy Images. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat je een foto moet maken van een huisdier. Ik kon het dan ook niet laten om bij dit bedrijf mijn dieren aan te melden. Dit was geen enkel probleem en nog geen week later stond zij bij mij met camera al gereed!