Ik wilde een papegaaienkooi online kopen

papegaaienkooi kopen

papegaaienkooi kopen

Nieuwe papegaai

Toen mijn vorige papegaai was weggevlogen heb ik wekenlang gewacht tot hij terug kwam. Waarschijnlijk heb ik pech en komt hij nooit meer terug. Omdat ik het zo gezellig vind zo een beestje in huis te hebben, heb ik een nieuwe papegaai gekocht. Hij had al een tijd gewoond bij een oudere vrouw maar zij wilde niet meer voor hem zorgen. Ik kon hem dus zo overnemen! Nu was het tijd om een papegaaienkooi kopen. Natuurlijk stond de oude er nog, maar die was ook alweer aan vervanging toe. Mijn vorige papegaai was al heel oud en de kooi dus ook. In eerste instantie wilde ik naar een dierenwinkel gaan, toch besloot ik online te zoeken naar papegaaienkooi kopen. Er waren veel meer resultaten dan ik had gedacht! Zo kwam ik uit bij Dierenfestijn.nl, zij hebben een mooi aanbod aan papegaaienkooien en dus koos ik er 1 uit.

papegaaienkooi kopenEen mooie kooi

Veel mensen vinden dat vogels buiten horen te vliegen, en dat vind ik zelf ook. Daarom kies ik altijd voor een grote kooi waar mijn papegaai bijvoorbeeld rustig in kan slapen. De rest van de tijd mag hij in de woonkamer rondvliegen. Tegenwoordig ben ik een beetje huiverig hem naar buiten te laten, ik weet nu dus niet meer of hij nog terug komt. Binnenkort gaan we een net over de tuin spannen zodat ik de papegaai in de tuin kan laten rondvliegen. Als dat maar goed gaat! Wie heeft hier ervaring mee?