Een labradoodle fokker

labradoodle fokker

Afgelopen maand is onze hond overleden en daar baalde wij alle ontzettend van. Ons gezin was namelijk enorm gehecht geraakt aan deze hond. Vooral onze kinderen waren er kapot van en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe hond. Op het internet zag ik een aantal leuke foto’s over een bepaald soort hond genaamd: labradoodle. Ik was na het zien van deze foto’s overtuigd en dezelfde dag ben ik opzoek gegaan naar een labradoodle fokker. Maar het vinden van een betrouwbare labradoodle fokker was hartstikke lastig. Simpelweg omdat er weinig in Nederland zijn die deze honden fokken. Totdat ik via het internet terechtkwam op de website: australische-labradoodles.nl.

Op deze website stond veel informatie vermeld over wat zij u kunnen aanbieder. Ook stond er vermeld dat zij veel waarde hechten aan de gezondheid van deze honden. Zo weet u bij deze aanbieder zeker dat:

  • De hond een medisch onderzoek heeft doorstaan
  • Voorzien is van een gezondheidsverklaring
  • Een vaccinatie heeft gehad
  • Een chip heeft die voldoet aan de wettelijke rechtgeving
  • Uitsluitend goede voeding eet

labradoodle fokker

Blij met onze nieuwe huisgenoot!

Uiteindelijk heb ik samen met de kinderen een aantal van deze honden bekeken. Dezelfde dag namen wij dan ook een pup mee naar huis en wij zijn blij met onze nieuwe huisgenoot. De pup is speels en ook vindt die het heerlijk om te knuffelen. Het is een super lieve hond en mijn kinderen vinden het fantastisch.

Bent u opzoek naar een geweldige fokkerij waar zij goed met de honden omgaan? Dan bent u bij de bovenstaande fokkerij aan het juiste adres!

Honden