Hondenkussen voor mijn hondjes

dogs-companionr-hondenbed-country-fieldHondenkussen voor mijn hondjes

Ik heb twee hele lieve hondjes en nu ze allemaal één jaar zijn geworden krijgen ze allemaal een hondenkussen. Ze hebben nog niet echt een vaste plaats en die moeten ze wel gaan krijgen en die hondenkussen zien er zo leuk uit en volgens mij liggen die ook best wel lekker voor een hond. Ik ben altijd al gek op hondjes geweest en ik wilde ook al een tijdje heel graag een hondje. Ik heb een baan waar je, je hond mee mag nemen naar je werk. Natuurlijk zijn er wel een paar regels, dat ze niet binnen een behoefte mogen doen, anders moet je het zelf goed schoon maken en de honden mogen niet blaffen. Ook moeten de honden aardig zijn naar elkaar. Bij mijn werk is ook een grasveld die omringt is met hekwerk, zodat je daar je hond kunt uitlaten. Het is ideaal en ik kan makkelijk mijn hond ook meenemen naar werk. Ik heb altijd al gezegd dat ik een puppy uit het asiel wil halen. Bij het asiel hadden ze ook hondenkussen, daar had ik ook het idee vandaan om de hondenkussen te kopen. Ze hadden voor mij al alle jongen puppy’s bij elkaar gezet en ik was verliefd op twee kleine puppy’s. Ik kon echt niet kiezen en ik besloot om ze gewoon alle bij te nemen. In plaats van één puppy kwam ik thuis met twee puppy’s. Ik nam ze ook meteen overal mee na toe, zodat ze meteen aan alles konden wennen. Nu zijn ze uitgegroeid en krijgen ze van mij alle bij hondenkussen. Ze gingen ook gelijk op de hondenkussen liggen, ik was er erg blij mee en had ook een hondenkussen gekocht voor op werk.